Els nostres cursos

Aprèn totes les eines per muntar el teu primer curtmetratge

202306gen17:0019:00Rodar un curtmetratge 2 BCN 22/23Curso de cine semanal (10-14 años)

202215oct(oct 15)10:0016(oct 16)16:00One Shot WeekendCurs de cap de setmana (10-14 anys)

202312gen17:0019:00Nau espacial «Selva de mar»Curs de cinema setmanal (10-14 ANYS)

El nostre programa de cursos s’amplia constantment. El curs setmanal té lloc d’octubre a desembre, de gener a març i de març a maig. El cost del curs inclou totes les sessions durant un trimestre, el material didàctic i la tecnologia cinematogràfica i dos entrenadors professionals de cinema que guien l’equip. El curs inclou formació sobre els fonaments de l’actuació, la redacció d’un guió i l’a prenentatge de la filmació amb un telèfon mòbil.

També oferim projectes setmanals a escoles, així com cursos de cap de setmana i de vacances a diversos llocs. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic: info@criacine.es


Sobre CriaCine

Aprendre de i amb els professionals

CriaCine és una associació que crea trobades entre cineastes professionals i joves interessats. Fomentem les habilitats creatives i emfàtiques dels joves i joves de cor, així com el treball en equip. Ens comprometem a tractar el nostre propi present i desenvolupar la capacitat de reflexionar sobre el nostre entorn a través de l’expressió artística.

202301julTot el diaFestival de Cine joveCriaCine presenta sus mejores películas de los cursos anuales.


El nostre equip

El nostre equip està format per cineastes i artistes mediàtics professionals, així com per actors i actrius.

David Teixidó

Clara Garcés

Laura Cahís Sánchez

T’agradaria treballar amb nosaltres i ensenyar les teves habilitats als joves? Vostè és cineasta o estudia cinema o videoart? Ets actor o actriu i vols créixer amb nosaltres? Apunta’t a CriaCine i desenvolupa el teu propi taller.